فتحی: دشمن به دنبال ایجاد شکاف اجتماعی در ایران بود/ اهل سنت از کشور در مقابل رژیم صهیونیستی دفاع کردند 

نائب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی، گفت: توطئه دشمن برای ایجاد شکاف اجتماعی در ایران، شکست خورد.
کد خبر: ۷۵۷۶۳۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹ - 25June 2025

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، «محسن فتحی» نائب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس و از نمایندگان اهل سنت مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دشمن به دنبال فروپاشی اجتماعی در ایران بود؛ اما در این طرح خود شکست خورد.

نائب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس: دشمن به دنبال فروپاشی و شکاف اجتماعی در ایران بود/ اهل سنت از ایران در مقابل رژیم صهیونیستی دفاع کردند 

وی ادامه داد: ما پس از دفاع مقدس چنین شرایطی را هیچگاه ندیده بودیم و در حال حاضر یک انسجام و یکرنگی در کشور وجود دارد که وظیفه مسئولان را سنگین می‌کند.

فتحی عنوان کرد: دشمن با برنامه ریزی به دنبال شکاف اجتماعی از راه قومیت گرایی بود که ما شاهد بودیم که اهل سنت در کردستان و سیستان و بلوچستان و شمال شرق ایران در حمایت از ایران و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی به پا خواستند.

نائب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس اضافه کرد: مردم با همه سلایق و نگاه‌ها حول محور دفاع از کشور بودند و افراد سرشناس اهل سنت از جمله «مولوی عبدالحمید» تجاوز دشمن را محکوم کرده و از ایران دفاع کردند.

فتحی با بیان اینکه دفاع ایران از کشور در حقیقت دفاع اسلام در مقابل جبهه کفر بود، تاکید کرد: برخی از رهبران اهل سنت دفاع از ایران را دفاع از اسلام دانستند و این نشان دهنده وحدت جهان اسلام است.

وی با اشاره به وجود انسجام ملی در جامعه، یادآور شد: ما باید تلاش کنیم تا با عملکرد خود رفاه و امنیت بیشتری را برای ملت ایران به ارمغان بیاوریم.

نائب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: همدلی و اتحاد در تاب آوری جامعه نقش مهمی دارد و دشمن تلاش می‌کرد تا انسجام ملی را هدف قرار دهد که به هدف خود نرسید. 

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار